Drømmen slukket for Dalby

Grædefærdig efter semifinale

Hun har prøvet det hele med Randers HK, siden hun for syv-otte år siden svingede sit debutmål ind bag Cecilie Leganger, og Camilla Dalby gjorde alt, hvad hun kunne i bestræbelserne på at slutte på toppen i den blå trøje.

Men 24 scoringer i de to semifinaler fra venstrehånden var ikke nok til at sende Randers HK i endnu en DM-finale, og det gjorde ondt på Dalby, der var grædefærdig efter søndagens udekamp mod Team Tvis Holstebro.

- Det er så bittert. Jeg er helt tom indeni og kan slet ikke forstå, at det skulle ende sådan her. Det var en kæmpedrøm for mig at slutte med den fjerde DM-finale i Randers HK. Men vi skulle have afgjort det i første halvleg af den første semifinale, hvor vi havde dem lige, hvor vi gerne ville. Vi smider det væk på hjemmebane, hvor vi kun scorede ti mål efter pausen. Det er ikke godt nok, sagde Dalby.

Manglende dommertække

Randers HK vandt søndagens vigtige semifinale mod Holstebro med 27-26. Sejren rakte dog ikke til en plads i finalen. Kronjyderne tabte nemlig den første semifinale med fire mål.

Camilla Dalby mente dog ikke, at Randers HK havde megen medvind fra dommerne i den anden semifinale, hvor holdet var ganske tæt på at vende billedet.

- Jeg plejer aldrig at sige noget om dommerne, men jeg synes godt nok ikke, at de slap godt fra det. Der er flere situationer, hvor Sabina og Siraba bliver rykket ned, uden at det giver noget, og alle tvivlskendelserne går deres vej. Fordelingen af udvisninger siger vel også det hele. Men vi kan ikke bruge det til noget. Det er vores egen skyld, at vi ikke står i den finale. Vi blev sat skakmat i den første kamp, sagde Dalby, der brændte to straffekast i første halvleg af gårsdagens opgør, men til gengæld var iskold på to straffekast i slutfasen af opgøret.

Drøm om comeback

Nu har hun en bronzekamp og en pokaloptræden mod Aalborg DH tilbage for Randers HK, inden det gælder et nyt kapitel i Buducnost. Men man skal ikke afskrive at se hende tilbage i Randers HK-trøjen i fremtiden.

- Det er svært at stå og sige noget om nu. Der kan ske så meget, men når jeg en dag vender hjem, finder vi formentlig et hus i Randers-området, hvor både min kæreste og jeg har vores familier, og jeg har da tænkt, at det ville stort at kunne slutte af på toppen i den klub, hvor jeg er opfostret. Jeg har et stort hjerte for Randers, sagde den 24-årige højre back, der har scoret langt over 1.000 mål for Randers HK.