Drengedrømmen gik i opfyldelse

"Min drøm blev til virkelighed"

01:06

1 af 2

Det var en sand drengedrøm, der gik i opfyldelse for den 27-årige mekaniker, Michael Buhl, fra Hasselager ved Aarhus, da han d. 1. november åbnede dørene op til sin nye bilforretning - Buhl Biler - som ligger i Hørning.

Der var allerede olie under neglene og benzin i blodet, da 27-årige Michael Buhl kom til verden. Lige siden barns ben har man kunne finde ham under en bil med olie i hele krydderen og en tang i hånden.

I farens værksted fik han hurtigt flair for at skille biler ad og samle dem igen. Det gik da også ret hurtigt op for ham, at det var det, han ville lave resten af sit liv.

- Jeg har altid elsket at rodet med biler. Jeg har gjort det i så mange år nu, og jeg elsker det stadig. Der er ikke noget bedre end duften af et værksted tidligt om morgenen, siger Michael Buhl til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lidt af en ekspert

Efter folkeskolen tog han den direkte vej på teknisk skole, hvor han kun havde ét for øje - han ville være mekaniker.

Han kom i lære hos SMC-biler i Aarhus, hvor han var i syv år. Men han havde ambitioner om mere. Lidt længere henne ad gaden lå Porsche, hvor yndlingsbilerne trillede ind og ud af garagen hver eneste dag. Og ordet rygtedes hurtigt i nabolaget, at Michael var noget særligt inden for sit fag.

Han kom derefter til drømmestedet hos Porsche, hvor han blev efteruddannet i de nyeste tekniker. Efter fem år og flere ture til uddannelsesture i blandt andet Tyskland var Michael Buhl blevet lidt af en ekspert, der har svar på alt, der har med biler at gøre.

Ville have sit eget

Selvom tiden hos Porsche var både god, profitabel og yderst lærerig, så lurede drengedrømmen stadig i facaden. Det optimale ville være at få sit eget sted. Og den drøm gik så for nylig i opfyldelse, da han fik nøglerne til forretningen på Nydamsvej i Hørning, hvor han nu selv laver bilerne, sælger og bytter. Desuden har han smidt hele sin opsparing i firmaet, så han har satset alt på sin drøm.

- Det var mærkeligt lige pludselig at stå med nøglerne i hånden og have sit helt eget sted. Nu er jeg min egen chef, og det er så fedt. Det er virkelig en drengedrøm, jeg altid har arbejdet hen imod, siger Michael Buhl, der nu kan skrive brugtvognsforhandler på cv'et.

Se i øvrigt et indslag øverst på siden, hvor TV 2 | ØSTJYLLAND var en tur forbi den nye forretning til programmet Østjylland Rundt.