Drenge brød ind på campingplads

Tre drenge blev anholdt og sigtet for to indbrud i Odder-området

Foto: Google Maps

En gruppe drenge fra Odder kan nu se frem til en plet på deres straffeattest.

De tre drenge på henholdvis 16, 17 og 19 år blev i går taget på fersk gerning under et indbrud på en campingplads i Odder.

Omkring klokken 2.12 blev Østjyllands Politi alarmeret om indbruddet efter, at den ene af drengene var blevet opdaget af to vidner, da han var i færd med at fylde en sportstaske med cigaretter.

Efter at være blevet opdaget, flygtede de alle tre til fods i retning mod stranden, hvor de havde parkeret deres bil. Herfra kørte de af sted og havde på dette tidspunkt nok håbet at slippe godt fra indbruddet.

Det gjorde de bare ikke. De to vidner fulgte nemlig efter dem i en bil og kontaktede samtidig politiet, som kom til stedet og fik anholdt de tre drenge.

Drengene er nu alle sigtet - ikke bare for et, men to indbrud. Ifølge politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi havde drengene i weekenden også begået indbrud mod Dagli' Brugsen i Gylling:

- De har vist bare været inde og så ude igen. Det ser ikke ud til, at der var noget, der var stjålet der, siger hun til tv2oj.dk.

Bilen, som de tre drenge kørte i, tilhørte den 16-årige drengs mor. Føreren var den ældste af drengene.