Dreng skjulte sig under lastbil

90 kilometer, så langt nåede en 14-årig dreng at køre med som blind passager skjult ved reservehjulet på tysk sættevogn.

- Det er et mirakel at han ikke kom til skade, fortæller Jens Pedersen, vicepolitikommissær ved politiet i Skanderborg.

Både han og en tysk chauffør kunne i går chokeret konstatere, at en 14-årig dreng havde taget turen fra Mariager til Skanderborg skjult under en lastbil.

- Han er lettere udviklingshæmmet, så jeg tror egentlig ikke, at han har forstået, hvor alvorligt det her var, siger Jens Pedersen.
<B>
Bandt sig fast med snore</B>
Drengen kravlede op under lastbilen på en tysk sættevogn, da chaufføren gjorde klar til at køre fra en plads ved Mariager. Små 90 kilometer senere ville han strække benene ved rastepladsen ved Ejer Baunehøj. Det samme ville den 14-årige dreng.

- Han havde delvist spændt sig fast med snore og plasticstrimler, men det var da chokerende for den tyske chauffør at se ham kravle ud, siger Jens Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Drengen blev senere genforenet med sine forældre fra Hobro. I mellemtiden nåede han at hygge sig lidt med betjentene fra Skanderborg Politi.

- De fik lidt at spise, og han blev fotograferet sammen med betjentene og vores hunde. Det syntes han var meget spændende, fortæller Jens Pedersen.