Dreng røvet under veksling af pengesedler

Fredag aften blev en 14-årig dreng udsat for et røveri i Værkmestergade i det centrale Aarhus. Gerningsmændene beskrives som unge mellem 11-25 år

Røveriet fandt sted fredag aften i Værkmestergade i Aarhus C. Foto: Google Maps

En 14-årig dreng har helt sikkert fortrudt, at han prøvede at være venlig over for en anden ung mand fredag aften i det centrale Aarhus. Her gik den 14-årige med til at veksle penge for ham, der kort efter skulle vise sig at være en røver.

Ofret gik med til at veksle to 200-kronesedler og en 100-krone seddel om til den 500-krone seddel, som han havde på sig.

Læs også 22-årig kvinde mister 7000 kroner over telefonen

Efterfølgende sagde ham, der ville have sedlerne vekslet dog, at den ene seddel var falsk og spurgte den 14-årige, om han ville have en anden. Manden tog herefter alle pengesedlerne tilbage og begyndte at gå fra stedet.

Da den 14-årige bad om at få sine penge tilbage, nægtede den unge mand at udlevere pengene og truede den 14-årige med tæsk, hvis han ikke holdt mund.

Østjyllands Politi

- Da den 14-årige bad om at få sine penge tilbage, nægtede den unge mand at udlevere pengene og truede den 14-årige med tæsk, hvis han ikke holdt mund, oplyser Østjyllands Politi.

Herefter slap røveren altså afsted med 500 kroner mere, end han havde i forvejen. Han var sammen med to medgerningsmand. Ofret har kunnet give politiet et signalement af dem alle, som kan ses herunder.

Signalementer

Røveren beskrives som ca. 16-17 år, mellemøstlig af udseende, 180-185 cm høj og lidt kraftig. Han var iført en rød/mørkblå/hvid hue af mærket 'Moncler', en sort træningstrøje, en mørkegrøn dunvest af mærket 'Moncler”', sorte joggingbukser af mærket 'EA7' og sorte sko.

Den ene medgerningsmand beskrives som ca. 20-25 år, mellemøstlig af udseende, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og med sort kort hår og sort skæg. Han var iført en sort kasket, en blå/hvid/rød jakke, lyseblå denimbukser og sort/grå sko.

Den anden medgerningsmand beskrives som en dreng på ca. 11-12 år, mellemøstlig af udseende, 160-165 cm høj, slank af bygning og med krøllet sort hår. Han var iført sort tøj.

Kilde: Østjyllands Politi

Røveriet fandt sted i Værkmestergade omkring kl. 19.20 fredag aften.

Har du oplysninger i sagen, hører politiet gerne fra dig på tlf. 114.