Dreng faldt ud af vandforlystelse

Fireårig er vågnet af koma efter uheld

Den fireårige dreng fra Randers faldt ud af vandforlystelsen Bølgen i Experimentarium. Foto: Thomas Cato Petersen (Experimentarium)

Det var en dreng fra Randers, der tirsdag faldt ud af en vandforlystelse i Experimentarium i København og faldt tre meter ned på et hårdt betongulv. Det skriver lokalavisen.dk.
 
Den fireårige dreng faldt ud af vandforlystelsen Bølgen. Faldet forårsagede et mindre kraniebrud, og drengen blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han blev lagt i kunstigt koma.
 
Pressetalsmand Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi oplyser, at den randrusianske dreng nu vågnet fra den kunstige koma, han blev lagt i. Drengen er i bedring og ser ud til at slippe uden varige mén. 

Ulykke skal undersøges
Bølgen er en af Experimentariums nye store satsninger. Den anvendes af de besøgende, som kan surfe på den nye vandforlystelse.

- Nu skal de nærmere omstændigheder omkring ulykken undersøges. Det bliver formentlig af eksperter fra Teknologisk Institut, og så skal vi gennemgå en række vidneforklaringer. Vi skal have slået fast, om der er foregået noget ulovligt, eller om der er tale om et hændeligt uheld, siger Henrik Suhr til lokalavisen.dk.