Dreng bag livsfarligt overfald i Tilst

42-årig blev stukket ned på parkeringsplads og måtte genoplives flere gange.

En dreng eftersøges i sagen om et særdeles farligt overfald lørdag aften på en 42-årig mand i Tilst ved Århus. Offeret var søndag eftermiddag fortsat i livsfare, oplyser politiet.

Drengen menes at være mellem 14 og 16 år. Han beskrives som mørkhåret og har sydlandsk udseende. Han var iført en rød eller rød- og sortstribet hættetrøje og mørke bukser. Efter forbrydelsen stak han af til fods, oplyser politikommissær Jens Peter Andersen i Østjyllands Politi.

Overfaldet skete lidt før klokken 21 på en parkeringsplads ud for Torstilgårdsvej 88, hvor den 42-årige blev stukket i brystkassen med en spids genstand. Politikommissæren ønsker ikke at oplyse, om våbnet var en kniv eller en skruetrækker.

Selv om politiet har talt med nogle vidner, efterlyser man henvendelser fra andre, der overværede episoden, eller som så drengen komme til eller fra stedet.

Den overfaldne blev genoplivet flere gange i løbet af natten, men ud på morgenen blev hans tilstand mere stabil. Om eftermiddagen lød meldingen dog, at han endnu ikke var uden for livsfare.