Drachmann til Sønderjyske

Sønderjyske har skrevet en to-årig kontrakt med AC Horsens-anfører Janus Drachmann

Foto: Allan Baden

Anfører Janus Drachmann fra AC Horsens har kontratudløb denne sommer, og det betyder, at han rejser til Sønderjyske, efter at have spillet for de gule i ni år.

Sønderjyske har sikret sig en to-årig kontrakt med den centrale midtbanespiller.

- Vi får i Janus Drachmann en spiller, der leverer på alle de parametre, vi har efterspurgt. Han er løbestærk, taktisk klog og dygtig i omgangen med bolden, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til Sønderjyskes hjemmeside.

Sportschefen mener ikke, det er tilfældigt, at 27-årige Janus Drachmann har været anfører i AC Horsens.

- Han har markeret sig som en leder på flere områder. Han er også en type, der spiller alle kampe, og stort set aldrig er skadet, og det er også et vigtigt parameter, siger han

Janus Drachmann glæder sig til at spille i Superligaen.

- Sønderjyske er et spændende projekt, og klubskiftet giver mig samtidigt også en mulighed for at vise mig frem i Superligaen. Klubben har efterhånden klaret sig godt i mange sæsoner, og den har for nylig meldt ud om ny mand på cheftrænerposten, hvilket bliver rigtig spændende, siger Janus Drachmann og fortsætter:

- Jeg kan også stå inde for klubbens værdier om ydmyghed, hårdt arbejde og sammenhold. Det tiltaler mig meget, og det glæder jeg mig til at blive en del af.