Drabssigtet stadig på fri fod

Politiet leder fortsat efter 25-årige Barzan Bahjat Khalil

Barzan Bahjat Khalil, som er sigtet for at have knivdræbt sin storesøster, er fortsat på fri fod.

Sent mandag aften flygtede Barzan Bahjat Khalil fra en psykiatrisk afdeling i Horsens, og lige siden har politiet ledt efter ham - men uden held.

- Vi har mange folk på sagen, som er i gang med at afsøge alle muligheder, siger Peter Thaysen fra Sydøstjyllands Politi.

Barzan Bahjat Khalil beskrives som psykisk syg og muligvis farlig. Han er sigtet for drab på sin storesøster mandag den 29. december 2014 i en lejlighed på Sønderbrogade i Horsens.

Se: Drabssigtet på flugt

Peter Thaysen fortæller, at politiet ikke med sikkerhed ved, om den drabssigtede fortsat er i Danmark, eller om han har forladt landet.

- Nogle spor peger på det ene, og andre spor peger på det andet, så vi lægger os ikke fast på noget endnu, siger Peter Thaysen.

Sydøstjyllands Politi har fået flere henvendelser fra befolkningen, efter Barzan Bahjat Khalils flugt blev offentliggjort.

Se: 24-årig erkender knivdrab

- Vi har ikke fået noget afgørende spor, men vi har fået forholdsvis gode spor, som vi er i gang med at afprøve, siger Peter Thaysen.

Han håber fortsat, at offentligheden vil hjælpe politiet med oplysninger om den drabssigtede, og hvor han kan befinde sig.

Den efterlyste beskrives som mellemøstlig af udseende, 183 centimeter høj, almindelig af bygning, lys hudfarve, sort hår og brune øjne.

Se: Syrisk familiedrama

Politiet opfordrer til ikke at tage personlig kontakt til Barzan Bahjat Khalils, da han er psykisk syg og muligvis farlig.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

Den 25-årige drabssigtede mand stak af fra en psykiatrisk afdeling på Sundvej i Horsens: