Drabssigtet på flugt

En 25-årige mand, som er sigtet for at have dræbt sin søster, er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Horsens

Barzan Bahjat Khalil flygtede fra Psykiatrisk afdeling 02 på Sundvej i Horsens.

Den 25-årige syrer Barzan Bahjat Khalil, som er sigtet for at have dræbt sin storesøster, er mandag aften mellem 21.00 og 00.30 flygtet fra Psykiatrisk afdeling 02 i Horsens.

Sydøstjyllands Politi efterlyser nu manden, der beskrives som psykisk syg og muligvis farlig.

- Han er måske farlig og er sigtet for et drab på sin søster, som kører i Retten i Horsens lige nu, siger Peter Thaysen, politiinspektør i Sydøstjyllands Politi til tv2oj.dk.

Behov for mange øjne

Politiet har siden mandag aften søgt efter ham på alle kendte og sandsynlige opholdssteder, men det er endnu ikke lykkedes at pågribe ham, og derfor søger de nu om hjælp fra offentligheden, skriver de i en pressemeddelelse. Politiet mener at han muligvis kan være flygtet til udlandet.

Se: Drabssigtet stadig på fri fod

- Vi efterforsker alt det vi kan i alle retninger lige nu, alt står åbent. Vi har et stort behov for at få så mange øjne til at kigge som muligt, så vi kan finde ham, siger Peter Thaysen.

Den efterlyste beskrives som mellemøstlig af udseende, 183 cm. høj, almindelig af bygning, lys hudfarve, sort hår og brune øjne.

Sigtet for drab på 28-årig søster

Barzan Bahjat Khalil er sigtet for drab på sin storesøster mandag den 29. december 2014 i en lejlighed på Sønderbrogade i Horsens.

Politiet opfordrer til ikke at tage personlig kontakt, da han er psykisk syg og muligvis farlig.

Se: Syrisk familiedrama

- Man skal ikke gøre noget overhovedet selv, bare nøjes med at observere og så ringe til os, så skal vi nok tage den derfra, siger Peter Thaysen.

Har du set den drabssigtede eller har oplysninger i sagen, kan man i stedet ringe til Sydøstjyllands Politi på 114.

Den 25-årige drabssigtede mand stak af fra en psykiatrisk afdeling på Sundvej i Horsens: