Drab: Tåge forsinker opklaring

Jagerfly opgiver at fotografere Djursland fra luften

02:20

På grund af tåge opgav Flyvevåbnet fredag at sende et F16-fly på vingerne for at tage billeder af Djursland fra luften.

1 af 2

Politiet forsøgte fredag at få Flyvevåbnet til at hjælpe med opklaringen af en drabssag fra Auning på Djursland.

I et forsøg på at finde eventuelle spor har Østjyllands Politi bedt flyvevåbnet om at overflyve Djursland og fotografere området fra luften.

På billederne ville det ved hjælp af avanceret teknik have været muligt at finde frem til steder, hvor der for eksempel fornylig er blevet gravet i jorden.

Få minutter før F16-flyet skulle have lettet fra Flyvestation Skrydstrup, valgte Flyvevåbnet imidlertid af aflæse turen.

- Der er for tåget på Djursland. Vejret er ganske enkelt for uklart til, at vi kan tage brugbare billeder fra luften, siger kaptajn Mike Løt Mellerup fra Flyvertaktisk Kommando i Karup til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Liget mangler
F16-flyet skulle have været sendt i luften efter en brand i Auning i sidste måned. Boligen tilhører en 25-årig mand, som har været forsvundet siden branden.

Politiets teori er, at manden er dræbt. Liget er dog endnu ikke fundet.

En 19-årig mand blev i sidste uge varetægtsfængslet i forbindelse med sagen.

Da retsmødet blev holdt bag såkaldt dobbeltlukkede døre, er det yderst begrænset, hvor mange informationer der er blevet givet videre til pressen.

Øverst i denne artikel kan du se et tv-indslag om Flyvevåbnet, der trods fredagens aflyste aktion stadig er stand by til at overflyve Djursland.