Dørmænd angrebet

Fik bøllebank af 15 maskerede mænd

02:39

1 af 2

15 maskerede unge gik i nat til angreb på dørmændene på en aarhusiansk natklub på Åboulevarden.

Under overfaldet på natklubben Castenskiold blev den ene dørmand blandt andet slået i hovedet med en brosten, så han efterfølgende måtte sys på skadestuen. Under angrebet anvendte gerningsmændene både stik- og slagvåben.

Forud for angrebet var politiet ved et-tiden i nat blevet alarmeret om uroligheder i nærheden af Bispehaven i det vestlige Aarhus. En stor gruppe unge havde barrikaderet vejen med indkøbsvogne og tændt ild i en container.

Da politiet ankom til stedet, blev der kastet sten efter patruljevognene.

En afledningsmanøvre

Ifølge Østjyllands Politi var urolighederne dog sandsynligvis kun en afledningsmanøvre.

- Vi sendte alt disponibelt mandskab af sted. Derfor var der ikke politi i nærheden, da dørmændene på Castenskiold senere blev angrebet, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge politiet fik dørmændene på Castenskiold regulære bank af de hætteklædte overfaldsmænd. Efter kort tid kom dørmænd fra andre natklubber dog ofrene til undsætning, hvorefter gerningsmændene flygtede fra stedet.

Ikke første gang

Ifølge politiet er motivet til overfaldet formentlig, at unge af anden etnisk herkomst end dansk tidligere er blevet afvist på natklubben. Derfor ville de hævne sig.

- Det er ikke første gang, at der er afledningsmanøvrer for at lokke politiet væk fra Midtbyen. Mens politiet er væk fra Midtbyen, bliver dørmænd angrebet, siger politiets vagtchef.

Det er kun to uger siden, at et lignende angreb ramte en anden natklub i nærheden af Castenskiold. Dengang gik det ud over en dørmand på natklubben ZenZa, der blev overfaldet af otte-ti personer.

Se mere i tv-indslaget øverst på siden.

Ved du noget? Kontakt TV 2 | ØSTJYLLAND på redaktion@tv2oj.dk eller tlf. 87 42 42 42.