- Dødsulykke kunne være undgået

Far til trafikdræbt syvårig kritiserer saltningen af vejene

02:23

1 af 2

Ulykken, der i fredags kostede en mor og hendes syvårige søn livet, kunne være undgået. Det mener Michael Hertzberg, der er far til den syvårige trafikdræbte dreng, Mikkel.

Ulykken skete fredag morgen, da to biler stødte frontalt sammen på Fårupvej ved Nørager.

Michael Hertzberg mener, at hans søn og 42-årige ekskæreste kunne have været i live, hvis Randers kommune havde saltet vejen.

Han langer derfor ud efter kommunen, der på trods af talrige opfordringer fra borgere ikke var rykket ud med saltspredere.

Se: Mor og søn dræbt i ulykke

- Jeg er utrolig ked af det og ekstremt vred. Jeg skal lægge meget bånd for mig selv for ikke at sige min helt ærlige mening, siger Michael Hertzberg til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han overvejer nu at lægge sag an mod kommunen, som han ikke mener har taget advarslerne alvorligt.

- Der skal måske nogle andre på nogle poster derinde. De er ikke deres poster værdige, siger Michael Hertzberg om de personer i Randers Kommune, der afgør, hvor og hvordan der skal saltes på vejene,

Se: Michael kørte også galt på Fårupvej

- Hvis det her ikke er nok for Randers Kommune, så ved jeg ikke, hvad der skal til. Om det skal være skolebussen næste gang med 20-30 børn i? Jeg ved ikke, hvad liv er er værd for dem derinde. Men jeg ved, hvad Mikkel var værd for mig.

Se mere af interviewet med Michael Hertzberg i videoen øverst i artiklen.