Dødfundet kvinde med halvmånesmykke

Politiet beder om hjælp til at identificere kvinde, som er fundet død i Århus Havn.

Liget af en uidenficeret kvinde blev mandag fundet og bjærget i Århus Havn ved Kajplads 85, nær Mols-Linjen. Politiet vurderer, at hun har befundet sig i vandet i kortere tid, formentlig højst et døgn.
Der er foreløbig ikke noget, der tyder på, at hun har været udsat for en forbrydelse., ligesom det er for tidligt at sige, om dødsårsagen er drukning. Det vil en obduktion i morgen kaste lys over.

Kvinden havde ingen identitetspapirer på sig. Derfor har politiet frigivet følgende signalement i håbet om, at pårørende vil henvende sig:

Der er tale om en danskudseende kvinde med rødligt, halvlangt hår og kort strittende pandehår. Hun er 165-170 cm høj og normal af bygning.

Et af de bemærkelsesværdige kendetegn er, at kvinden bar et halvmåneformet smykke i en kæde om halsen. Hun havde desuden sølvringe på fingrene: På venstre hånd en sølvring på både ringfinder og langefinger. Og på højre hånd en sølvring på ringfingeren.

Kvinden var iført en brun jakke af mærket Thinsulate, en grøn striktrøje og en grøn t-shirt. Hun havde mørkbrune jeans på af mærket B -Jeans. I bukserne sad et flettet, brunt læderbælte. Hun var iført sorte sko i størrelse 38.

Oplysninger til Østjyllands Politi på telefon 87 31 14 48