Dobbeltstævne i NRGi Arena

Aarhus er vært, når Odder Håndbold og Århus Håndbold afholder dobbeltstævne på lørdag

Det er efterhånden lang tid siden, at Aarhus har været vært for et godt, gammeldags dobbeltstævne med to herrekampe.

Det sker 5. februar, hvor Århus Håndbold møder Viborg HK, mens samarbejdspartneren Odder Håndbold møder Skive fH i et topopgør i 1. division. Begge kampe spilles i NRGi Arena i Aarhus.

Nyt samarbejde
Dobbeltstævnet er led i et samarbejde mellem Århus Håndbold og Odder Håndbold, og begge klubber håber, at deres fans vil tage godt imod initiativet.

- Vi er selvfølgelig lidt nervøse rent sportsligt over at skulle forlade vores normale stærke og stemningsfyldt hjemmebane i Spektrum Odder, men vi glæder os til at optræde sammen med Århus Håndbold, som vi har fået et rigtig godt samarbejde med, siger Carlo de Silva, sportschef i Odder Håndbold.

Henrik M. Jacobsen, direktør Århus Håndbold, ser frem til at få besøg af vennerne fra Odder - og ser arrangementet som en vigtig del af samarbejdet mellem de to klubber.

- Vi samarbejder dagligt på spillerfronten, men vi vil også gerne have knyttet de to holds fans tættere sammen. Og til det er et dobbeltstævne et særdeles velegnet redskab, så jeg håber, at rigtig mange vil tage turen fra Odder og ind til Aarhus, siger Henrik M. Jacobsen.