Dobbelt håndboldguld

Både drenge og piger blev danmarksmestre

Skanderborg har danmarks bedste drenge- og pige- spillere i håndbold. Det stod klart efter weekenens DM-stævne i U 16-håndbold, som blev afholdt i Gudmehallerne.

Men det holdt hårdt, fortæller Skanderborg Håndbold i en pressemeddelelse:

- U 16-pigerne var bagud med et mål og skulle bruge uafgjort i den sidste kamp mod BK Ydun. Og først da der var 19 sekunder tilbage af kampen, scorede Skanderborg det udlignende mål til 25-25, fortæller klubben.

Drengene havde vundet storsejre i lørdagens to kampe, så selv et nederlag på 8 mål i sidste kamp mod GOG ville give DM-guld.

- Desværre ville tingene ikke lykkes for Skanderborg om søndagen, og på et tidspunkt i 2. halvleg stod guldet til at komme til Fyn, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

- Men med en flot slutspurt fik drengene reduceret nederlaget til 15-21 og dermed var DM-guldet hjemme.

- For 2 sæsoner siden vandt de samme to hold også DM-guld i samme weekend. Det var dengang i U 14-rækkerne. Og siden har de unge i 2 år været tilknyttet SHEA, Skanderborg Håndbold Elite Akademi , der igen har vist, at de er Danmarks bedste til at udvikle håndboldspillere, skriver klubbens pressekontakt.

Sent søndag aften blev U 16-holdene fejret i Morten Børuphallen i pausen af U 18-drenge- DM-semifinalen mellem Skanderborg og FIF. I den kamp kvalificerede Skanderborgs U 18-drenge fra SHEA sig for 3. år i træk til DM-finalerne med en sejr på 25-22. Den første kamp i København var sluttet med uafgjort 20-20.

Slutresultat U 16-piger : Guld til Skanderborg, Sølv til FIF, Bronze til Ydun og med Tvis Holstebro på fjerdepladsen.

Slutresultat U 16-drenge: Guld til Skanderborg, Sølv til GOG, Bronze til Herning Hauge og med FIF på fjerdepladsen.