DNA fælder Hells Angels-rocker

Dømt for besiddelse af amfetamin

Genrefoto. Foto: Ritzau Scanpix

En rocker fra Hells Angels er blevet idømt fængsel i otte år i en sag om en stor portion narkotika, som lå gemt i et havehus i Nørre Vissing ved Skanderborg.

Blandt andet dna-spor er indgået i de beviser, som er blevet fremlagt i sagen ved Retten i Horsens.

Den 58-årige Jimmy Fabricius Wikke har modtaget dommen, oplyser anklagemyndigheden.

Det var i april, at den erfarne rocker blev anholdt på sin bopæl i Bylderup Bov af betjente fra specialgruppen Task Force Vest.

De sigtede ham for at være ansvarlig for de 12,7 kilo amfetamin, som lå gemt under en lem i havehusets gulv.

Afsløringen af narkoen skete tilbage i december, men først efter nogle måneder blev den 58-årige HA-rocker altså anholdt.

Og i sidste uge er sagen blevet afgjort efter to dage i retten.

- Vi har afhørt vidner, afspillet telefonaflytninger og fremlagt dna-beviser, oplyser anklageren i straffesagen, advokaturchef Birgit Nielsen, til Ritzau.

Dna-spor blev blandt andet fundet på en stikkontakt i havehuset, og det var med til at bevise, at han havde været til stede.

Under retsmøder i Horsens nægtede den 58-årige sig skyldig, men han har altså valgt ikke at anke dommen.

Flere gange i løbet af året har efterforskninger udført af Task Force Vest ført til, at medlemmer af Hells Angels er blevet anholdt og varetægtsfængslet for narkotika.

I sommer forklarede specialgruppens leder på denne måde:

- Vi har målrettede og strategiske efterforskninger, og vi går efter de tunge spillere - dem, der har den afgørende indflydelse, sagde Brian Voss Olsen.