Diskuterede Bjerregaard fortrolige oplysninger?

Venstrerådmand i Århus afviser, at han har diskuteret fortrolige oplysninger på et møde. Dokument rejser tvivl om sagen.

Blev der eller blev der ikke diskuteret fortrolige oplysninger på et møde mellem blandt andre rådmand Gert Bjerregaard (V) og en række boligforeninger?

Det er spørgsmålet.

Gert Bjerregaard afviser det, men et referat fra mødet viser, at Gert Bjerregaard var til stede, og der blev diskuteret forhold omkring tre "udsmidningsfamilier" fra Gellerup i forhold til anvisning af boligtilbud.

Læs pressemeddelelsen fra Gert Bjerregaard, hvor han afviser, at han har videregivet personfølsomme oplysninger om socialt udsatte familier ved at <a href="/files/dokumenter/andet/2009/bjerregaardref.doc" target="_blank">trykke her</a>.

Læs mødereferatet, hvoraf det fremgår, at der blev diskutere oplysninger om socialt udsatte familier på et møde, hvor Gert Bjerregaard har deltaget ved at <a href="/files/dokumenter/andet/2009/kommune_referat.pdf" target="_blank">trykke her</a>.

Se og hør, hvad en ekspert siger til sagen ved at se vores indslag om sagen. <a href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=488112&r=7" target="_blank">Tryk her</a> for at se indslaget fra den 9. juni.