Dirty Dancing til Aarhus

Musikhuset sikrer sig populær teaterforestilling

Musicalhungrende østjyder kan se frem til at høre klassiker-replikken "Nobody puts Baby in a corner" i Musikhuset i Aarhus.

Musikhuset har sikret sig musicalen Dirty Dancing i maj 2015.

- Det bliver kæmpestort. Vi har mærket en enorm interesse for Dirty Dancing på telefon, facebook og email, lige siden den blev offentliggjort i København. Derfor er vi stolte og glade over, at vi nu kan gøre alle de musicalhungrende jyder glade og præsentere et show i international klasse med et stjernespækket hold af dansere, sangere og skuespillere, siger programchef i Musikhuset Mette Kier, i en pressemeddelelse.

Silas Holst spiller den mandlige hovedrolle som danselæreren Johnny Castle. Overfor Silas Holst skal Mathilde Norholt udfylde danseskoene som Frances "Baby" Houseman efter Jennifer Grey i filmen. For første gang siden Mathilde Norholt var en lille pige, skal hun også spille sammen med sin mor Kirsten Norholt, som spiller hendes mor i forestillingen. Herudover medvirker Karina Frimodt, Claus Bue, Laura Drasbæk, Robert Hansen, James Sampson og Line Krogholm.

Premieren finder sted den 8. maj 2015. Billetsalget startede i dag kl. 14.00 på musikhusetaarhus.dk og billetlugen.dk.