Direktør stopper i BSV

Frank Lajer har fået nyt job

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg skal snart finde en ny direktør, da Frank Lajer stopper i klubben til januar.

Efter seks sæsoner i Bjerringbro-Silkeborg har Frank Lajer opsagt sin stilling som administrerende direktør, da han skal tiltræde som partner i Hansen Toft, der er et konsulenthus for rekruttering og udvikling af ledere.

- Jeg har haft nogle spændende og fantastisk lærerige år i Bjerringbro-Silkeborg. Der har været masser af gode oplevelser på og uden for banen og en intensitet, som man nok ikke finder i mange andre jobs. Vi har spillet DM-finaler, Pokalfinaler, Champions League, været med til at sprænge rammerne for håndboldkampe med events i Jyske Bank Boxen og i Parken, siger Frank Lajer i en pressemeddelelse.

Han mener, at det nu er et godt tidspunkt at forlade klubben.

- Samtidigt har vi haft overskud hvert år, fået opført JYSK arena og har i dag et langt bredere sponsornetværk med især mange flere store sponsorer. Jeg kan dog mærke at efter mere end 6 år i det samme job, er det tid til at prøve nye udfordringer. Jeg er stadig taknemmelig for, at jeg allerede som 30 årig blev tilbudt jobbet i klubben. Nu har jeg fået en ny stor mulighed i min karriere, som ikke kommer to gange, så den har jeg valgt at forfølge.

Frank Lajer stopper i Bjerringbro-Silkeborg senest 30. januar. Han arbejder dog videre i klubben indtil denne dato.

Klubbens bestyrelse er nu i gang med at finde en afløser.