Direktør-stilling er drømmejobbet

Mike Legarth bliver administrerende direktør for Classic Race Aarhus

I september blev Mike Legarth ansat som vicedirektør i Classic Race Aarhus, og han overtager den daglige ledelse fra den 1. juni, når den nuværende leder, Niels Brøchner, overgår til andre opgaver hos Classic Race Aarhus.

Mike Legarth har blandt andet en fortid som medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti og borgmester i Vamdrup Kommune, men han har racerblod i årene og ser frem til at stå i spidsen for den aarhusianske racefestival.

Prins Joachim om Classic Race Aarhus: Festuge for gamle biler

- Det her er et drømmejob for mig. Min store passion og lidenskab er race og motorløb, jeg er født ind i det. Min far kørte race og byggede sin egen racerbane, og jeg har kørt race siden drengeårene, siger Mike Legarth til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I dag begyndte dette års udgave af Classic Race Aarhus, og det er allerede en stor succes, for 35.000 har sikret sig en billet til det tre dage lange løb.

Classic Race i Aarhus slår tilskuerrekord

- Vi har arbejdet et helt år, en lille snæver organisation, der bruger alt vores tid på det her, og vi har 800 frivillige, der bruger deres fritid på det. Så det er de her tre dage, at vi fyrer kanonen af og viser Aarhus, Danmark og faktisk hele verden, hvad vi kan gøre for dem, lyder det fra en glad Mike Legarth.

Se interviewet med Mike Legarth i ovenstående video.

Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Politibil

Indbrud endte i vild biljagt

Gellerup boligblok

Ny ghettoliste offentliggjort: To er taget af listen

1918-julefest-sammenkobling

Så er det jul igen - nu i farver!

Henrik Ullum

playNy direktør i SSI advarer: Julen kan blive epidemiens største udfordring

kløvedal

playKløvedals ejendom solgt med klækkelig rabat