Direktør ked af tis-kommentar

BSV-spiller kritiserede træneren offentligt

Mads Ø. Nielsen kritiserede mandag aften sin træner offentligt, efter at han var bænket under kampen mod Århus Håndbold.

Adminstrerende direktør i håndboldklubben BSV Frank Lajer er langtfra tilfreds med de kommentarer, venstrebacken Mads Ø. Niensen kom med på sin personlige hjemmeside mandag aften.

Mads Ø. Nielsen var utilfreds med, at han var bænket under hele lokalopgøret mod Århus Håndbold. Kritikken gælder træner Claus Uhrenholt, der har afløst den sygemeldte cheftræner Carsten Albrektsen, og som på intet tidspunkt skiftede Nielsen ind.

- Jeg må nok indrømme, at da Sebastian kom på banen, følte jeg, at vores træner lige så godt kunne have gået hen og tisset på mig. Hvis jeg er 4. valg på venstre back efter en ynglingespiller, der kun har trænet med 1 træning inden kampen, så er det lidt det samme som at sige, at jeg ikke kan bruges, skrev Mads Ø. Nielsen på sin hjemmeside.

Kritikken fra Mads Ø. Nielsen har gjort BSV-direktør Frank Lajer skuffet.

- Den udtalelse er ikke okay i forhold de retningslinjer, som vi har i forhold til de sociale medier, fastslår direktøren over for sporten.dk.

- Det er helt fair at være utilfreds. Men så skal man gå til sin træner og tale med ham først.

Vil tage en snak med Mads Ø.

Direktøren fortæller, at Mads Ø. Nielsen og træner Claus Uhrenholt efterfølgende har talt sammen, og at den mangeårige stamspiller i klubben har fået en forklaring på sin bænkeplads. Lajer vil også tage fat i spilleren for at gøre ham det klart, hvad man kan tillade sig at skrive, når man har kontrakt i BSV.

- Jeg vil tage en snak med Mads. Jeg tror han er rigtigt træt af, at han kom til at skrive det her. Netmediet er et fantastisk redskab til at komme i direkte kontakt med fansene, men man skal huske at tænke over det, som man skriver.

Foreløbig står budskabet dog uforandret på spillerens personlige site, og Frank Lajer vil ikke bede ham om at fjerne det, for når det først har været ude på nettet, er det umuligt at trække tilbage.

Direktøren kan dog ikke forestille sig, at spliden mellem træneren og spilleren nu er så alvorlig, at Mads Ø. Nielsen bør finde sig en ny arbejdsgiver til næste sæson.

- Mads har kontrakt med os for næste år, og det er der ingen ændring i. Han har været frustreret over, at han ikke spillede, og mere er der ikke i det.