Direktør forlader Randers-kvinder

Henrik Mortensen søger nye udfordringer

Efter næsten otte år i spidsen for Randers HK forlader Henrik Mortensen posten som direktør, da han har valgt at søge nye udfordringer.

- I samarbejde med formænd og bestyrelser er det i fælleskab lykkedes at skabe og holde fast i nogle grundlæggende værdier og klubbens DNA. Intet af det har dog kunne lade sig gøre uden nogle dedikerede, engagerede og dygtige folk såvel i den sportslige sektor som i administrationen, siger Henrik Mortensen til klubbens hjemmeside og takker de mange frivillige, som har hjulpet Randers HK.

- Og så rører det mig, at så mange frivillige har lagt så mange timer i at få det her projekt til at fungere, og jeg er glad, stolt og ydmyg over at have haft så mange trofaste og loyale folk til at hjælpe med praktiske opgaver både før, under og efter kampene, siger Henrik Mortensen

Han fratræder stillingen den 31. august, men hvad han så skal lave er endnu ikke på plads.

Se: Randers på rov i Vestjylland

- Jeg føler, at det er tid for nye personlige udfordringer og ikke mindst mere tid til et lidt mere normalt privatliv. Jeg har ikke noget konkret på plads i forhold til fremtiden, men jeg ser fortrøstningsfuldt på mulighederne, siger Henrik Mortensen.

Bestyrelsen håber, at Henrik Mortensens nuværende stilling kan besættes den 1.august 2014, da han så kan overdrage sine arbejdsopgaver til sin kommende afløser inden sin fratrædelse.