Direktør: En mavepuster

Ærgrer sig over mistet sportsdirektør

Jesper Hansen med den nye klubtrøje. Foto: Morten Wamsler / OB

Midt i kampen om at undgå nedrykning fra Superligaen kom nyheden om, at Horsens mister sin sportsdirektør.

I Horsens kalder de ham Mr. AC. For gennem mere end 30 år har Jesper Hansen været en fremtrædende figur i og omkring 'den gule fare', som byens bedste fodboldhold kaldes. Men nu er det slut. Efter denne sæson forlader Jesper Hansen posten i klubben som sportsdirektør til fordel for en lignende stilling i OB.

- Det skal ikke være en hemmelighed, at det var en mavepuster. Det var ikke et bøjet ribben. Det var et brækket ribben, da han orienterede mig om det. Det er trods alt Mr. AC Horsens gennem 30 år, der forlader os, lyder det vemodigt fra adm. direktør i AC Horsens, Henrik Ravn.

I en intens nedrykningskamp

Ikke det bedste tidspunkt med intern uro, kan man mene, da Horsens lige nu befinder sig i en intens nedrykningskamp i Superligaen i direkte duel med Brøndby og Silkeborg. Henrik Ravn mener dog ikke, der er noget godt tidspunkt at melde sådan et klubskifte ud.

- Der er ingen tvivl om, at vi skulle melde det ud. Af den simple årsag, at vi er en børsnoteret virksomhed, så sådan noget kan og skal vi ikke gå og gemme på med Jesper Hansens position i Horsens. Så kan man altid diskutere good timing eller bad timing i forhold til vores placering i Superligaen, siger Henrik Ravn og giver sin vurdering af hvilken kurv, Jesper Hansens opsigelse skal puttes i.

- Der er ikke nogen gode tidspunkter. Man kan også sige, at hvis vi havde ventet til efter sæsonen, så kunne der, hvis vi rykker ned, være en masse palaver om, hvorfor vi ikke havde meldt det ud. Og hvorfor kørte han det færdig, og alt det der. Jeg gider ikke engang forholde mig til alt det. Vi har valgt at melde det ud, og Jesper er meget professionel om tingene, så jeg er ikke i tvivl om, at fokus bliver bibeholdt og kommer til udtryk allerede i dag på træningsbanen, siger AC Horsens-direktøren.

Klubben har kun i kort tid været bekendt med, at Jesper Hansen stopper, og man har ifølge Henrik Ravn ikke en afløser på hånden. Men han understreger, at klubben ikke bare ansætter den første, der banker på døren men vil afsøge markedet og finde den rigtige afløser, der kan sikre kontinuiteten i klubben.