Direktør: Derfor siger jeg op

Jan Christensen taler ud om AGF-exit

02:59

1 af 2

Mandag offentliggjorde Jan Christensen, at han forlader jobbet som direktør for Aarhus Elite A/S, der er selskabet bag fodboldklubben AGF.

Den udmelding kommer på samme tid, som den aarhusianske Superligaklub har meldt ud, at sportschef Brian Steen Nielsen er fyret i AGF efter endnu en nedrykning.

Jan Christensen fortæller dog, at han længe har overvejet at sige jobbet i AGF op, og at det ikke har noget at gøre med, at klubben efter sommerferien er at finde i landets næstbedste række.

Se: AGF-direktør siger op

- Det er en beslutning, som har været under opsejling længe, og længe inden vi kom i nedrykningsfare. Jeg har været i denne branche i fem år, og som erhvervsmand skal man skifte en gang i mellem. Og jeg har valgt på et tidligt tidspunkt at sige, at fem år her ville være fantastisk. Og det har været fantastisk, hårdt og barsk, men også fascinerende. Men jeg har sagt fem år, og så må andre kræfter komme til, siger Jan Christensen.

Se: Jeg er skuffet

Han fortsætter som administrerende direktør, indtil den nye ledelse tiltræder. Han vil i en periode også fungere som rådgiver for den nye ledelse.

- Jeg har været med til at bidrage til, at klubben er i denne stand. Når min bestyrelse så spørger, om jeg ikke vil blive og være med til at finde den rigtige ledelse eller i hvert fald sætte den godt i stand og være med til at implementere den plan, som vi udvikler på. Så skal jeg naturligvis gøre det, siger Jan Christensen.

Du kan se hele interviewet med Jan Christensen i indslaget over artiklen.