Din mening: Ny borgmester?

Direkte valgdebat om Randers på TV2OJ

03:23

1 af 2

Det er to vidt forskellige personer - ja, næsten modsætninger - der kæmper om borgmesterposten i Randers.

Den nuværende 63-årige socialdemokratiske borgmester, Henning Jensen Nyhuus, har siddet på posten i  to valgperioder og går nu efter yderligere fire år på magtens tinde.

Ved dette valg står Nyhuus over for den 43-årige venstremand Claus Omann Jensen. Omann er selvstændig erhvervsdrivende og kommer fra København, hvilket hans dialekt ikke skjuler.

Se: Omann tæt på borgmesterposten

- Vi trænger til nogle nye kræfter, tanker og visioner for Randers. Det savner jeg. Jeg savner nogle målinger for virksomhederne og for borgerne, der viser, at vi ligger dér, hvor vi bør ligge, har han tidligere forklaret til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Trods udfordringen fra sin 20 år yngre politiske modstander vil Henning Jensen Nyhuus ikke lave mærkbart om på hverken sig selv eller den politik, han fører.

- Borgerne i Randers ved, hvad de får. Nu har de prøvet mig af i otte år, og jeg vil ikke udvikle mig ret meget. Jeg vil altid udvikle mig, men jeg vil aldrig gå den forkerte vej.

Se med onsdag aften kl. 19.45, når spidskandidaterne for de politiske partier i Randers krydser klinger i TV 2 | ØSTJYLLANDs valgdebat. Debatten fortsætter på vores egen kanal frem til kl. 21.

Hvad mener du: Trænger Randers til fornyelse på borgmesterposten efter to byrådsperioder med Henning Jensen Nyhuus ved roret?

Deltag i debatten på TV2OJs Facebook-side eller nederst i denne artikel.