Din guide til fest og farver

Laver ny portal for fester og begivenheder

Aarhus Kommune lancerer i samarbejde med erfarne arrangører en ny portal, der skal gøre det lettere og mere overskueligt at lave begivenheder til glæde for aarhusianerne og byens mange gæster.

Den nye portal hedder arrangoeriaarhus.dk og er et tilbud til arrangører, der vil lave fest, farver og begivenheder i Aarhus.

- Aarhus skal være Danmarks mest attraktive sted at lave begivenheder. Byen har en unik beliggenhed og gode alsidige faciliteter. Den nye portal giver et helt nyt overblik over kommunens mange muligheder, og jeg er sikker på, at den vil føre til flere spændende begivenheder frem mod, at Aarhus bliver hele Europas Kulturhovedstad i 2017, siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Marc Perera Christensen (K).

Ifølge en pressemeddelelse ønsker Aarhus Kommune at styrke

udviklingen af mere liv og flere aktiviteter i byen i form af blandt andet musik-, kultur- og sportsarrangementer. Målet er derfor at blive mere attraktiv som eventby.

- Aarhus har det hele. Levende pladser, smukke grønne områder og natur. Det er mit håb, at aarrangoeriaarhus.dk bliver afsæt for endnu mere liv, flere aktiviteter og spændede eksperimenter i byens rum. Portalen er samtidig et godt eksempel på, hvordan vi sammen med byens aktører har skabt en platform, som forbedrer og forenkler et traditionelt myndighedsområde med kreative og overskuelige rammer, siger rådmand for Teknik og Miljø, Laura Hay (V).