- Det var en brutal dag

Martin Retov om fyringer i AC Horsens

27:53

1 af 2

AC Horsens' Martin Retov fortæller om, hvordan det er som fodboldspiller, når resultaterne på banen svigter, og det betyder fyringer blandt personalet i klubben.

AC Horsens kiksede i år oprykning fra NordicBet Ligaen til Superligaen, og den missede oprykning koster klubben dyrt.

Den østjyske fodboldklub besluttede derfor at fyre seks administrative medarbejdere som en direkte konsekvens af den manglende oprykning.

Og det var en frygtelig dag, fortæller Martin Retov.

- Forfærdelig. AC Horsens er stadig så lille en klub, så vi kender alle dem, der sidder oppe i administrationen og på kontorerne. Det er også vores gode venner. Det er nogle, vi ser mere eller mindre hver dag, og vi spiser ofte sammen. Ja, det gjorde rigtig ondt, at de fik det af vide, og vi derefter fik det af vide. Det var en brutal dag, siger Martin Retov.

Han er tirsdag blandt gæsterne i Fodbold med Horup på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Martin Retov fortæller, at man som spiller er bevidst om, at ens præstation på banen har indflydelse på andre menneskers liv.

- Det kan du tro. Det ved vi udemærket godt, hvis resultaterne ikke følger med i en klub som vores, der ikke har den største økonomi. Det gør bare ondt, og vi ved godt, hvad der sker, når vi ikke leverer og er gode nok på banen, siger Martin Retov.

Superliganedrykkerne fra AC Horsens ligger på en fjerdeplads i NordicBet Ligaen uden chance for at kunne rykke op, da der kun resterer en enkelt kamp.

I indslaget over artiklen kan du se mere om Martin Retov og AC Horsens, og du kan se hele programmet her.