Det milde vejr har sat sine spor i Østjylland

TV 2 Vejret kan i dag, søndag, vise billeder af blomster i fuldt flor fra Ry, som er det tydelige bevis på det milde vejr for årstiden

01:00

1 af 2

Selvom kalenderen altså siger den 20. december, så følger vejret langt fra med. Weekenden har budt på temperaturer over de 10 grader, og det lune vejr får nu blomster til at springe ud.

Det er blandt andet tilfældet i Ry, hvor Kirsten Bekman har fanget en flot blålig blomst i fuldt flor. Og ud fra vejrudsigterne kan meget godt tyde på, at den ikke bliver et særsyn de kommende dage.

Det milde vejr fortsætter nemlig med unormalt høje temperaturer for årstiden. Mandag kommer vi i det østjyske dog ikke op på samme varmegrader som i weekenden, men der er lagt op til en 8-9 grader.

Våd omgang juleaften

Ellers bliver mandag ligesom søndagen med en vind, der kan mærkes. Der forventes en jævn til frisk vind fra sydvest, og så byder dagen på vekslende skydække med chancer for både sol og regn.

Hen under aftenen kommer der mere udbredt regn ind fra vest, og natten til tirsdag bliver mere blæsende.

Tirsdag ser ud til at blive en gråvejsdag, og lillejuleaften byder ligeledes på regnbyger. Juleaften begynder tør og pæn, men i løbet af dagen kommer der regn indover Østjylland. Derfor kunne meget godt se ud til, at juleaften bliver en våd omgang.

Du kan se hele vejrudsigten øverst på siden.