Det gik juletyvene efter

Fladskærms-tv, Playstation, digitalkameraer, våben - og en hjemmebygget rallybil stod på tyvenes ønskeliste i år

Politiets døgnrapport afslører, hvad der står på juletyvenes ønskeseddel i år:

Topscoreren er bærbare computere, efterfulgt af fladskærms-tv, Playstation-konsoller og digitalkameraer. Effekter som går igen i næsten alle de indbrud, politiet indtil nu har fået indberettet - Og så selvfølgelig rede penge, de steder tyvene har kunne lægge deres hænder på kontanter.

Men også våbenskabenes indhold af både haglgeværer og rifler er forsvundet ved indbrud i Grenaa og Ørum Djurs.

Ved indbruddet i Ørum forsvandt et helt våbenskab indeholdende en jagtriffel, en salonriffel, tre haglgeværer, et luftgevær, en glatløbet riffel og et enkeltløbet haglgevær.

Tyv blev godt kørende

Og så er en af julens tyveknægte blevet godt kørende: Til stor ærgrelse for to bilentusiaster, der havde glædet sig til at køre 4W-løb i Danmark og Polen.

De fik nemlig stjålet deres 1996 Toyota Hilux firehjulstrækker, som de har gået og sat i stand efter alle kunstens regler.

- Jeg og en kammerat har igennem lang tid brugt en masse kræfter, og en hel del af vore sparepenge på vor elskede Toyota Hilux som vi har købt i 2010, fortæller Michael Jensen fra Silkeborg.

Bilen blev stjålet fra Langelinie 49 i Sjelle ved Galten. Tyveriet er sket i tidsrummet: 25/12 kl. 16 og 26.12. kl. 11.00.

Har du fået færten af de stjålne våben eller firehjulstrækkeren vil politiet gerne have et tip på politiets servicenummer 114.