Det går godt hos Terma

Årsregnskabet 2013/14 højere end forventet

Med en ordrebeholdning ved udgangen af regnskabsåret på 2.507 mio. kroner står Terma stærkere rustet end nogensinde til de kommende år. Det skriver virksomheden Terma i Lystrup ved Aarhus i en pressemeddelelse.

Ordretilgangen i 2013/14 var 1.455 mio. kroner.

- De fortsatte besparelser på det amerikanske og de europæiske forsvarsbudgetter har medført øget konkurrence og resulteret i lange beslutningsprocesser blandt vores traditionelle kunder. Det er en situation, der har udfordret os i adskillige år, og som betyder, at vi i stadig stigende grad har vendt blikket mod nye markeder i Sydøstasien, Mellemøsten og Latinamerika, siger Termas administrerende direktør Jens Maaløe og fortsætter:

- På den baggrund har vi i det forgangne år reorganiseret og styrket salgsorganisationen i forhold til vores internationale selskaber og kontorer. Vi kan i denne forbindelse konstatere en vedholdende global interesse for vores løsninger og dermed en stor tilbudsaktivitet.

Terma omsatte for 1.137 mio. kroner i regnskabsåret 2013/14 mod 1.140 året før. Resultatet før skat blev 54 mio. kroner mod 43 året før.

Terma beskæftigede ved udgangen af regnskabsåret 1.101 medarbejdere.