- Det er mit drømmejob

Ny Randers FC-direktør i længere interview

08:51

1 af 2

Hans-Peter Rasmussen er ny direktør i Randers FC, hvor han har overtaget chefstolen, efter Jacob Nielsen valgte at takke ja til jobbet som direktør i AGF.

Hans-Peter Rasmussen har nu været i Randers FC i omkring seks uger, og den nye direktør er glad for sin første tid i Randers.

- Det er en stor fornøjelse. For mig har det her været lidt et drømmejob. Det er min hjemby, og det er 30 år siden, at jeg har arbejdet i byen, så jeg har haft en følelse af at komme hjem. Ikke at det dermed skal lyde som om, at det bliver nemt, for det gør det absolut ikke. Men det har været en fornøjelse at komme i gang, og det er en meget velorganiseret organisation, som vi har her i Randers FC, så det har været rigtig godt, siger Hans-Peter Rasmussen.

Jacob Nielsen tiltrådte i AGF den 1. juli i år efter at have været i Randers FC i 12 år, og Hans-Peter Rasmussen kommer til klubben med en anden ledelsesstil, end klubben har været vant til.

Se: Ny direktør i Randers FC

- For det første vil jeg rose Jacob (Nielsen, red) meget, for han har lavet et kæmpe stykke arbejde, som jeg har fuldt fra sidelinjen. Jacob har virkelig gjort det godt i Randers FC, men jeg tror måske også, at tidspunktet var rigtigt for Jacob og måske også for Randers FC til, at der skulle ske et skifte. Jacob er gået fra nærmest at køre det som ene mand, til at der i dag sidder en 20 mands stor organisation og driver Randers FC. Der tror jeg, at min og Jacobs ledelsesstil er forskellig, siger Hans-Peter Rasmussen og uddyber:

- Jeg tror, at Jacob har haft en finger med i alt, hvor jeg nok ikke vil have en finger med i alt eller stå bagved folk, når man uddelegere opgaver. Der vil jeg hellere følge dem eller spare med dem undervejs og give dem gode råd, men lade dem selv køre med tingene. Det er måske lidt mere uddelegerende end det, som Jacob har været. Det er i hvert fald mit første indtryk, uden at jeg har siddet på skuldrene af Jacob og fulgt med, forklarer Hans-Peter Rasmussen.

Hans-Peter Rasmussen har tidligere været administrerende direktør for Sportsmaster-kædens 116 butikker i Danmark, og det seneste år har han været bestyrelsesmedlem hos Sport Danmark A/S, der ejer Sportmaster-kæden, og hos Jaguargruppen, Skandinaviens største kæde for jagtudstyr.

I indslaget øverst på siden kan du se et længere interview med den nye direktør i Randers FC.