- Det er ikke så morsomt

SIFs Dennis Flinta efter oprykningsdrama

Silkeborg IF stod torsdag med det ene ben i Superligaen, men så gik det galt til sidst.

Med en sejr i torsdagens kamp kunne Silkeborg IF spille sig i Superligaen, men efter en sen udligning af Vejle Boldklubs Andreas Albers i det 84. minut, glippede oprykningen foreløbigt, og kampen endte 2-2.

Silkeborg IFs Dennis Flinta var derfor noget bitter efter kampen.

- Det er ikke så morsomt lige nu. Sådan er det. Vi vidste godt, at det ikke var sikkert, at vi ville sikre oprykning i dag (torsdag, red). Der er to kampe tilbage, og nu må vi se, om ikke vi kan afgøre det i den næste kamp, siger Dennis Flinta til TV 3 Sport 1.

Se: Sif nærmer sig Superligaen

Silkeborg-træner Jesper Sørensen er også skuffet, men han mener, at det var fortjent, at gæsterne fra Vejle fik det ene point, efter silkeborgenserne kunne gå til pause med en 2-0-føring.

- Det virker som om, at vi stivner lidt som hold i anden halvleg. Vi holder ikke ordentlig fat i bolden, og Vejle kommer tilbage i kampen. Det er fortjent, at de får 2-2, siger Jesper Sørensen til TV 3 Sport 1.

Der resterer to kampe i NordicBet Ligaen, og Silkeborg IF kan med en sejr i udekampen mod HB Køge på søndag sikre sig oprykning til Superligaen.