- Det er en fantastisk følelse

Jonas Borring glæder sig over 1-0-sejr

Det er de små marginaler, der afgør det hele. Det sagde tidligere landstræner Sepp Piontek altid, og hans ord kom til sin ret igen søndag eftermiddag i Randers.

Hjemmeholdet scorede halvandet minut inde i tillægstiden til 1-0 mod Esbjerg, og i stedet for at gå på vinterferie under stregen, hvis det var blevet til et nederlag, kunne Randers FC gå fra banen på en femteplads i Superligaen.

Efteråret er godkendt

Det var selvfølgelig en kendsgerning, der skabte glæde hos Randers, som efter nedture på hjemmebane mod FC København og OB, hvor udeholdene udlignede i tillægstiden, kunne glæde sig over at drage nytte af dommerens tillægstid.

- Endelig var det vores tur til at score i overtiden, det er en fantastisk følelse at stå med nu. Der er stor forskel på at ligge i bunden og på den femteplads, som vi gør nu. Så mentalt var det rigtig vigtigt, siger Jonas Borring, der headede det forløsende mål i nettet.

Og sejren gør, at efteråret er godkendt.

- Placeringsmæssigt er en femteplads fin. I sidste sæson lå vi nummer seks ved pausen, og nu ligger vi nummer fem, så det skal vi være glade for.

- Vi ærgrer os stadig over, at vi har mistet nogle point, som vi havde fortjent, men vi skal stadig glæde os over, hvor vi ligger nu, mener Jonas Borring.

Kunne have vundet flere kampe

Randers-træner Colin Todd er enig i sæsonkonklusionen.

- Nogen sagde til mig, at det har været en middelmådig sæson, men jeg må bare sige, at jeg kan ikke bede om mere end det, som spillerne har givet mig.

- Vi har tabt fem kampe og kunne have vundet flere. Men attituden og mentaliteten hos spillerne har været fantastisk, siger Colin Todd.