Derfor skal hundeloven ændres

Heidi Rehder kæmper for en ny hundelov

01:02 Luk video

Heidi Rehder fra Laurbjerg kæmper for, at den nuværende hundelov ændres. Hun er en af initiativtagerne til et fakkeloptog, der finder sted på fredag i Aarhus, Randers og Silkeborg.

Formålet er at gøre opmærksom på, at den nuværende hundelov ikke kun rammer bestemte hunderacer, men i princippet kan ramme alle hunde store som små.

- Selvfølgelig skal der være en hundelov. Den skal bare være retfærdig for alle parter, så den også tager højde for, hvad der sker forud. Blev hunden angrebet, eller var det bare en hund der angreb umotiveret? Der kan jo være mange forskellige episoder, og der burde loven mere kigge på episoderne, i stedet bare for at sige hunden skal dø, siger Heidi Rehder til Go' Aften Østjylland.

Ved fredagens fakkeloptog vil alle de hunde, der har mistet livet i de fire år, som den nuværende hundelov har eksisteret blive æret.

Klik på videoen øverst og se en smagsprøve på interviewet med Heidi Rehder i Go' Aften Østjylland, og få hele hendes historie i aften kl. 18.15 og 21.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.