Derfor er AGF i problemer

Horsens-træner roser niveauet i 1. division

04:04

1 af 2

Der var opbakning fra en uvant kant, da AGF-scout Erik Larsen tirsdag aften skulle redegøre for klubbens sportslige problemer i TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup.

Ifølge AC Horsens-cheftræner Bo Henriksen skyldes AGFs vanskeligheder på hjemmebane ikke så meget kvaliteten i truppen. Svaret skal i stedet findes på den anden banehalvdel, nemlig hos modstanderne.

Ifølge Bo Henriksen er niveauet i den næstbedste række generelt højt. Derfor er der ingen nemme kampe for aarhusianerne.

- Rækken er bare så stærk, og det er måske AGFs største problem. Der er ingen hold, der bare er walkovers, og hvor man bare skal vinde. De andre er dygtige.

Bo Henriksen mener, at flere af klubberne i 1. division ville være i stand til at begå sig i Superligaen, hvis de rykkede op. Derfor er konkurrencen i toppen af 1. division hård.

- Der er flere hold, der kan rykke op. Det er ligegyldigt, hvem der rykker op - om det er AGF, Viborg eller os eller noget andet. De hold, der rykker op, de klarer sig fint. Se bare Hobro.

Se diskussionen om standarden i 1. division i videoen øverst i artiklen. Se desuden hele udsendelsen her.