Der skal pølser på grillen

Østjyderne har valgt deres grillfavoritter

Der grilles i stor stil i øjeblikket i det danske sommervejr. Weberen er konstant glohed, og i Østjylland er det især pølser og fjerkræ, der ryger over kullene.

Østjydernes grillfavoritter er ikke røde bøffer og store svinekoteletter. Store pølser og fugl står oftere på indkøbssedlen, når der handles ind til grillaften hos hr. og fru Østjylland.

En ny analyse foretaget af Coop Analyse viser, at danskerne var mest til pølser. 62 gange ud af 100 blev der smidt et skinkesøm på grillen - tæt forfulgt af fjerkræ og oksekød. Men i Østjylland, som de eneste, stod der altså pølser og fjerkræ øverst på sedlen.

Fisk og lam er så langt nede som henholdvis otte og fire procent af gangene, der blev grillet.

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig