- Der er styr på vindmøllerne

AGF'er i samme bestyrelse som Christopher P.

AGF-målmand Steffen Rasmussen sidder i bestyrelsen i samme vindmølleprojekt som Christopher Poulsen.

AGF-kaptajn Steffen Rasmussen sidder i bestyrelsen i samme vindmølleprojekt som det, der har drevet Christopher Poulsen helt til desperationens kant - og måske ud over.

Fra Christopher Poulsen lyder det, at han har tabt masser af penge på en fejlslagen investering i firmaet Green Wind Energys anparter i tyske vindmøller.

Men Steffen Rasmussen mener ikke, at det står nær så skidt til i vindmølleprojektet, som det bliver kørt op til.

- Det er altså ikke så ekstremt dårligt. Der er et fint projekt lige nu. Det er kørt voldsomt op, og det er der ingen grund til. Det er nogenlunde styr på det, og vi har nogle gode administratorer på det her, siger Rasmussen til tv2.dk, der også siger, at han er overrasket over, at det er kommet så vidt for Christopher Poulsen.

- Det er selvfølgelig overraskende, og ja, jeg føler da med Christopher, siger Steffen Rasmussen, der oplyser, at han ikke selv ønsker at diskutere sin privatøkonomi i pressen.

Har haft søvnløse nætter

Christopher Poulsen fortæller i dag i et interview med sporten.dk, at han selv har haft søvnløse nætter på grund af de økonomiske tab.

- Regningerne har været markante gennem mange år. Jeg har personligt smidt rigtig mange penge i projektet, fordi jeg troede, at vi kunne få det hurtigt på fode igen. Men problemet er, at firmaerne, der solgte os projektet, gik konkurs, og det er først nu med det fjerde administrationsfirma i spidsen, at tingene er kommet på rette kurs, fortæller Christopher Poulsen