- Der er ikke tale om en mundkurv

AGF-direktør om Danny Olsens mediepause

07:28

1 af 2

AGFs Danny Olsen har ikke fået en mundkurv på af klubben, fortæller AGF-direktør Jacob Nielsen.

På det seneste har AGFs Danny Olsen fået en pause fra medierne, da AGF-ledelsen mener, at det er bedst for offensivspilleren at holde fokus et andet sted.

Det fortæller AGF-direktør Jacob Nielsen i tirsdagens udgave af Fodbold Med Horup her på TV 2 | ØSTJYLLAND, hvor han var gæst sammen med Kent Madsen, der er direktør i Silkeborg IF.

- Jeg har ikke givet Danny Olsen mundkurv på. Morten Wieghorst (AGF-træner, red) og jeg har vurderet, at der gennem to til tre måneder har været alt for meget fokus på Danny Olsen. Vi har hver eneste gang vi har stillet op til en fodboldkamp med massevis af profiler - både danske og udenlandske - men det er Danny Olsen, der har været foran kameraret altid. Og det fokus synes vi har været forkert, at han skal have mere opmærksomhed på sit spil. Ikke dermed sagt, at Danny Olsen har været opsøgende på nogen måde, men det har vi bare mindet ham om. Men der er ikke tale om en mundkurv, siger Jacob Nielsen.

Han uddyber:

- Jeg kan ikke forstå, at det hele tiden er Danny Olsen, man hiver frem, og at han skal forholde sig til sin ene landskamp og sin deroute med AGF. Så det er bare et ledelsesvalg, og det er vi i vores gode ret til, siger AGF-direktøren, der også fortæller, at Danny Olsen ikke har sagt eller gjort noget forkert, og at pausen fra medierne kun gælder omkring kampene.

Du kan se hele debatten omkring Danny Olsen i videoen øverst i artiklen, og du kan se hele programmet her.