- Der er ikke nok trafik

Mols-Linien om kritik fra erhvervslivet

Erhvervslivet på Djursland er utilfredse med, at Mols-Linien har valgt at ændre i sejlladsen fra Ebeltoft. Ændringer, der betyder, at det fra april droppes at sejle på hverdage mellem Ebeltoft og Odden, mens der kommer flere afgange på ruten i weekender og ferieperioder.

Det har fået erhvervslivet på Djursland op ad stolen:

- Vi skal simpelthen have en rute, som er drevet både af offentlige midler og private midler, og så skal Mols-Linien trække sig, siger direktør Peter Brinks fra Fuglsøcentret til DR Østjylland.

Til TV 2 | ØSTJYLLAND fortæller Mols-Linien, at det økonomisk ikke kan betale sig at have afgange fra Ebeltoft i hverdagene.

Se: Mols-Linien skal sparkes ud

- Vi vil meget gerne betjene Ebeltoft-ruten. Der er et marked for det i weekenderne og i ferieperioder, men uden for disse perioder er efterspørgslen ikke til, at man kan drive ruten rentabelt, siger Mikkel Hybel, der er marketingschef for Mols-Linien, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller, at erhvervstrafikken i stigende grad er rykket fra Ebeltoft til Aarhus, hvorfor der kommer flere afgange fra havnen i Aarhus.

- Vi skal være til rådighed for kunderne der, hvor de gerne vil sejle. Og der hvor ruten er efterspurgt, der tilbyder vi noget, som er bedre, siger Mikkel Hybel.

Han fortæller, at ruten Ebeltoft-Odden er meget attraktiv som fritidsrute for de rejsende, og at der sammenlagt kommer til være 10 procent flere afgange på den rute end i 2014.