Denne uges tips

31. januar - 6. februar

07:21

1 af 2

Kinesisk Nytår

Fredag aften kan man opleve de kinesiske slagtøjsspillere "Red Poppy Ladies Percussion Troupe", som spiller i Horsens i anledning af det kinesiske nytår. I Kuben på gågaden i Horsens kan man se udsmykninger, der hører det kinesiske nytår til, og man kan prøve at lave perleplader med kinesiske tegn. Herboende kineser Hester Jin vil også hjælpe, hvis man vil give sig i kast med at lave kalligrafi, folde lotus blomster eller klippe kinesiste tegn. Det nye år er ifølge det kinesiske horoskop hestens år. Også i Aarhus bliver det kinesiske nytår fejret, det sker på søndag i Musikhuset.

Tid: Fredag d. 31. januar kl. 20 "Red Poppy Ladies Percussion Troupe"

Sted: Horsens Ny Teater

Se mere: http://hnt.dk/?event=826 og www.facebook.com/events/473826666056654

Kaufmann Cup

Det handler om præcision, udstråling og en go' koreografi, når hip hop- og showdansere når fra hele landet dyster ved Kaufmann Cup i Forum Horsens. Det er nogle af Danmarks allerbedste dansere, der vil optræde, og Let's dance fra Aarhus stiller med ti hold.

Tid: Søndag d. 2. februar fra 11 - 17.30

Sted: Forum Horsens

Se mere: www.letsdance.tv/Kaufmann_Cup-38687.htm

Liedkoncert

Søndag kan man høre mezzosopran Nanna Hovmand og Tenor Jens Krogsgaard ved Liedkoncert i officerssalen. En koncerten der byder på mere end sang. Tove Lønskov vil udover at være pianist også fortælle om sangene, sproget, perioden og stilen. Så udover at høre de smukke sange akkompagneret af klaver, kan man altså også blive lidt klogere på baggrunden for sangene og hvordan de er blevet til.

Tid: Søndag d. 2. februar kl. 15

Sted: Officersbygning i Aarhus indgang D

Se mere: http://www.sangselskabet.dk

Kunst for alle

Fra i aften og frem til på søndag er der Kunst for alle i Ridehuset i Aarhus. Nogle af kunstnerne vil arbejde på deres værker under udstillingen, og i alle stande vil kunstneren være til stede, så de besøgende kan få sig en snak, inden de eventuelt beslutter sig for at købe et værk.

Tid: Torsdag d. 30. fra 17 - 21, Fredag d. 31. januar fra 10 - 19 samt Lørdag d. 1 og søndag d. 2. februar fra 10 - 18

Sted: Ridehuset i Aarhus

Se mere: www.kunstforalle.dk

Bob Marley Birthday Party

Lørdag er der Bob Marley Birthday Party på Social Club i Aarhus.

Reggae legenden bliver fejret med fire live performances. Det er Alpheus fra England, U-Brown fra Reggaens hjemland Jamaica. Og så er det danske Lo Down Reggae Band og Shungu Afro Beat, som har afrikanske rødder.

Tid: Lørdag d. 1. februar fra kl. 21

Sted: Social Club i Aarhus

Se mere: https://www.facebook.com/socialclubdk

Musicalen "Far"

Musicalen FAR med Teaterforeningen Vestre Gasværk handler om et ungt par Jack og Diana, som skal være forældre for første gang, men på vej til hospitalet kommer Jack i tvivl om, om det virkelig er det, han ønsker. Der er 15 forskellige sange i musicalen, og masser af drama, i løbet af forestillingen kommer det nemlig frem, hvorfor Jack er kommet i tvivl om sin rolle som far. Musicalen Far har premiere i morgen kl. 20 på det Gamle Gasværk i Brabrand og spiller frem til 8. februar

Tid: Premiere fredag 31. januar - spiller frem til 8. februar

Sted: Det Gamle Gasværk i Brabrand

Se mere: http://www.vestergasvaerk.dk

Se Guide

Hver torsdag kl. 19.30