Den tørre konstatering fra anføreren: Det er tankevækkende

Mads Agesen kunne nærmest ikke holde styr på alle de ting, der skal fikses i vinterpausen, efter 0-4-afklapsningen fra FC Midtjylland

01:48

Randers FC blev mandag aften sendt på efterårsferie med en gedigen lussing, da Superligaens tophold vandt 4-0 og sendte kronjyderne (tilbage) ned på sidstepladsen.

Efter kampen var anfører Mads Agesen selvsagt frustreret og havde nærmest svært ved selv at holde styr på alle de ting, der gik galt.

- Naivt forsvarsspil, organisationen var, ja ... Helt ude af plads. Vi er langt fra de der Randers FC-dyder, som vi har råbt og skreget lidt på. Der er ikke rigtigt nogen, der bider fra sig, det er faktisk først, da vores afrikaner Ibra (Ibrahima Ndiaye, red.) kommer ind, at man kan se, der er en, der spiller for mere end bare sig selv, forklarede han efter kampen inden han tørt konstaterede.

Læs også Randers FC fik bank og må overvintre på sidstepladsen

- Det er tankevækkende.

Offensiven var ikke slet ikke til stede, hvilket sølle fem afslutninger - alle et godt stykke uden for feltet - vidnede om, og samtidig kollapsede defensiven, da mesterskabsaspiranterne kom på 2-0.

- Vi har en del at arbejde med, lad os sige det sådan. Man kan jo heller ikke stå og pege på angriberne, når man lukker fire mål ind. Men det hele hænger jo sammen. Vi aftalte i pausen, at vi skulle gå ud og give det chancen, og det føler jeg, vi gjorde, men vi er jo ikke tilnærmelsesvis farlige. Jeg føler ikke, vi har ét farligt moment i kampen, og det dræber os jo.

- Vi var for imponerede

Cheftræner Ricardo Moniz var skuffet over, at holdet, for første gang i hans regeringstid, slet ikke blev farlige. 

02:14

Se hele indslaget med Ricardo Moniz her. 

Luk video

- Vi var lidt for imponerede. Vi spillede 1-mod-1 oppe foran, hvor de havde tre forsvarer. Vi kunne ikke bygge spillet op som normalt, og med hensyn til kreativiteten og produktiviteten, som vi viste i første halvleg mod Silkeborg (i forrige runde, red.), så er det to forskellige sider af vores hold. Men det må spillerne lære af.

Randers FC kan nu holde juleferie på Superligaens sidsteplads to point efter FC Helsingør. Randers-spillerne er tilbage på træningsbanen den 4. januar.