Den nye sportschef i AGF: Jeg føler at vi har noget til gode

Peter ’PC’ Christiansen, der i december overtog jobbet som sportschef i AGF, forventer et roligere transfervindue end de forrige

03:12

AGF’s sportschef er netop nu i gang med sit første transfervindue i klubben, og han regner ikke med, at den kommende periode med mulighed for køb og slag af spillere, bliver lige så travl som de seneste to transfervinduer, hvor hans forgænger på posten har lavet store ændringer i truppen.

- Jeg føler, at vi har noget til gode med de spillere, vi fik ind i sommers, der har vænnet sig til Glens (Glen Riddersholm, cheftræner i AGF, red.) måde at gøre tingene på, og den måde vi spiller fodbold på, siger Peter ’PC’ Christiansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Ny AGFer vil råbe højt og bidrage med erfaring

Sportschefen vil dog slå til, hvis der er mulighed for en klar forstærkning af truppen, eller hvis der er spillere, som forlader AGF. Derudover har han også øje for fordelene ved vinterens transfervindue.

- Den lange opstart den er jo her, så det er ikke noget dumt tidspunkt at tage nye spillere ind på, fortæller Peter ’PC’ Christiansen.

Du kan se hele interviewet med Peter ’PC’ Christiansen øverst i artiklen.