Den Lille Kro laver Danmarks næstbedste bøfsandwich

Aarhusiansk restaurant snuppede 2. pladsen

1 af 3

Den Lille Kro i Aarhus var med i opløbet om at vinde Danmarks Bedste Bøfsandwich 2015, men måtte se sig slået til allersidst.

Det blev nemlig det københavnske spisested Grisen, som blev kåret til at lave Danmarks Bedste Bøfsandwich 2015.

Den Lille Kro blev nummer to i konkurrencen, mens de sidste to finalister, Vestre Baadelaug fra Aalborg og Flisen Bar & Burgers fra Vesterbro i København, deler tredjepladsen.

- Jeg er sindssygt stolt af. Selvom det selvfølgelig aldrig er helt godt nok at blive nummer to, så er jeg godt tilfreds, når man tænker på, at det er et DM, siger Daniel Busch, der er indehaver af Den Lille Kro i Aarhus, til tv2oj.dk.

Er det DKs bedste bøfsandwich?

Umut Ra Sakarya, chefkok på Grisen, forklarer i en pressemeddelelse lidt om vinder-bøfsandwichen, hvor de selv bager brødet til den.

- Bøfsandwichen indeholder faktisk alt det du gerne vil have på en tallerken. Fra salt til syre, umami, sprødt, blødt, varmt og koldt - alt er der! Og vores sovs, er faktisk to slags sovse der bliver rørt sammen - en klassisk dansk brun sovs med stegesky fra vores flæskesteg og en rødvinssovs, med reduceret rødvin, løg, laurbær og peber, siger Umut Ra Sakarya

Daniel Busch tror, at en af grundene til, at Den Lille Kro blev henvist til 2. pladsen, skyldes, at den ikke selv bager brødet.

- Det er klart, at vi nu sætter større fokus på bollen, siger han.

Daniel Busch fortæller, at der cirka er blevet solgt 2.500 bøfsandwich på Den Lille Kro i Aarhus, siden retten kom på menukortet i midten af oktober i år.

TV 2 | ØSTJYLLAND har været en tur på Den Lille Kro, og her kan du se, hvordan de laver Danmarks næstebedste bøfsandwich.