Den irakiske Ronaldo sælges til AIK

På grund af familiære årsager vender AGFeren Ahmed Yasin tilbage til svensk fodbold

Der var stor glæde at spore, da Ahmed Yasin (tv) og sportschef i AGF, Jens Andersson (th), kunne give hinanden hånden på et samarbejde. Nu er spilleren fortid i klubben. Foto: Fra Instagram

Han blev udråbt som den irakiske Ronaldo, men nu vender Ahmed Yasin tilbage til Sverige efter kun et halvt år i AGF.

Den aarhusianske superligaklub hentede irakeren i Örebro, men nu er klubben således blevet enig med Stockholm-klubben AIK om en transfer på Yasin, der skifter med omgående virkning.

- På grund af familiære årsager har Ahmed haft et stærkt ønske om at flytte tilbage til Sverige. Det har vi valgt at respektere, og jeg er glad for, at vi er nået frem til en fornuftig løsning for alle parter. På AGF's vegne vil jeg gerne takke Ahmed for indsatsen og ønske ham held og lykke med hans videre karriere, siger AGF's sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Vil gerne takke AGF

Selvom Ahmed Yasins ophold i Aarhus blev noget kortere end forventet, ville han ikke have været erfaringerne foruden.

AGF skriver med Iraks Ronaldo

- Jeg vil gerne takke AGF, klubbens fans og ikke mindst mine holdkammerater, trænerne og Jens (Andersson, red.), som har hjulpet mig meget. Jeg var glad for mit skifte til AGF, og jeg har lært meget, men desværre har familiære omstændigheder tvunget mig til at flytte tilbage til Sverige. Allerede for et par måneder siden talte jeg med Jens om problemet. Det fyldte meget i mit hoved og gjorde, at jeg ikke kunne koncentrere mig fuldt ud om fodbold. Heldigvis er der nu fundet en løsning, og jeg og min familie er meget glad, lyder det fra Ahmed Yasin.

Ahmed Yasin nåede at spille 21 kampe og score en enkelt gang for AGF.