Dem skal vi kåre til DM Festen 2015

I næste weekend skal blandt andet Årets Østjyske Sportsnavn, årets træner og årets talent hædres

01:02

1 af 2

Lørdag den 30. januar løber Aarhus Kommunes DM Festen 2015 af stablen, og her skal en lang række sportsfolk hyldes.

En af de mest kendte priser er Aarhus Stiftstidendes Boye-pokalen, der uddeles for årets bedste idrætspræstation, og som er blevet uddelt siden 1956. Med hæderen følger en erindringspokal og 20.000 kr.

TV2OJ uddeler pris: Her er de nominerede

En anden prestigefyldt pris er Aarhus Kommunes hæderspris, som populært talt er Aarhus' hall of fame. Her findes en bemærkelsesværdig modtager, som med base fra Aarhus har løftet sit talent til en international karriere.

Også kåring af østjysk sportsnavn

Tidligere modtagere af hædersprisen er Joachim B. Olsen (2009), Martin Jørgensen (2011), Peter Graulund (2012), Kristian og Peter Stokkebroe (2013) og Flemming Poulsen (2014).

Af andre awards kan nævnes årets træner, årets talent og erhvervspokalen. Sidstnævnte tildeles en virksomhed eller organisation, der har gjort en forskel for den aarhusianske sportsverden i det forgangne år.

Konkurrence: Vind billetter til DM Festen 2015

Udover aarhusianske præstationer er der også blevet plads til TV 2 | ØSTJYLLANDs kåring af Årets Østjyske Sportsnavn. De nominerede til denne er hækkeløberen Sara Slott Pedersen, orienteringsløberen Maja Alm og cykelrytteren Mads Würtz Schmidt.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender live fra DM Festen 2015 fra kl. 19.30. Du kan se præsentationen af awardshowet øverst i artiklen.