Debutant klar til sæsonstart

27-årige Dan Thomassen står foran sin officielle seniordebut i AGF, som sparker sæsonen i gang i Randers på lørdag.

Vi skal gøre det bedre end sidste sæson.

Det er beskeden fra den nyindkøbte AGF-spiller Dan Thomassen inden lørdagens sæsonstart ude mod Randers FC.

Inden lørdagens kamp har han blot halvanden træningskamp i benene sammen med sine nye holdkammerater, men Thomassen føler sig klar.

- Ja, det synes jeg. Jeg er blevet godt modtaget og kender forholdene, så det har været nemt at falde til. Spillemæssigt er der heller ikke den store forskel i forhold til, hvad jeg har været vant til, så jeg jer er meget fortrøstningsfuld. Tid kan man selvfølgelig altid bruge, og der er nogle ting, der skal finpudses, men jeg synes, at jeg ret hurtigt har fundet ind i et godt samarbejde med de andre forsvarsspillere, siger Dan Thomassen ifølge klubbens hjemmeside.

<b>Vi skal nok rykke opad</b>
AGF sluttede sidste sæson på en 10. plads, men Thomassen er ikke i tvivl om, at det kan blive meget bedre for århusianerne.

- Som klub og hold skal man altid have den målsætning, at man vil gøre det bedre end sidste sæson, og jeg er overbevist, at vi nok rykke opad i tabellen. Hvor højt op er svært at sige, og det lyder måske lidt klichéagtigt, men det er vigtigt, at vi tager en kamp ad gangen. Vi skal kende vores rolle og altid have den indstilling, at den næste kamp er den vigtigste, siger han.

TV 2 | ØSTJYLLAND har i dag været en tur i Randers for at følge forberedelserne til lørdagens kamp. Hvordan det går, kan ses i aftenens udsendelse klokken 19.30.