Debat på østjysk

Se hvad politikerne vil gøre for Østjylland

I aften tager TV 2 | ØSTJYLLAND temperaturen på det kommende folketingsår. Hvad vil de østjyske folketingspolitikere kæmpe for i det kommende folketingsår? Og hvordan vil det gavne Østjylland?

- Vi har bedt de østjyske folketingsmedlemmer komme med deres bud på den vigtigste aktuelle sag for vores område. På den baggrund vil den østjyske åbningsdebat koncentrere sig om tre emner: trafik, vækst/beskæftigelse og kultur, siger nyhedschef Lars Mandal.

Debatten bliver vist 19.55 på TV 2 | ØSTJYLLAND.

De deltagende politikere er:

Michael Aastrup Jensen (V), tidligere borgmester i Randers og medlem af Folketinget for Venstre siden 2005. Den 38-årige østjyske politiker er i dag kulturordfører for sit parti.

Maja Panduro (S), medlem af Folketinget siden august 2009. Den 32-årige Randers-politiker har været partiets politiske ordfører siden februar i år.

Jonas Dahl (SF), medlem af Folketinget siden 2007. Den aarhusianske SF-politiker var - for en kort periode - landets skatteminister.

Tom Behnke (K), medlem af Folketinget siden 2001. Han er i dag retsordfører for De Konservative.

Kim Christiansen (DF), medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti i Aarhus siden 2005. Han er partiets trafikordfører, medlem af trafikudvalget og det politisk-økonomiske udvalg.

Liv Holm Andersen (R), blev valgt til Folketinget ved valget i 2011 og er i dag partiets social-, bolig- og integrationsordfører. Hun er bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet og er indskrevet ved kandidatuddannelsen samme sted.

Ole Birk Olesen (LA), sidder som skatte-, erhvervs- og finansordfører og er næstformand for Folketingets skatteudvalg. Han opnåede valg til Folketinget som spidskandidat for Liberal Alliance i Østjyllands Storkreds i 2011.

Nikolaj Villumsen (EL), medlem af Folketinget siden 2011. Den 31-årige politiker er partiets EU-, beredskabs- og forsvarsordfører.