De kendte rejste penge til børn

Iben Tinning ny uofficiel dansk golf-mester

Iben Tinning er kåret som uofficiel Danmarks-mester i golf ved et stævne i Hosens Golf Klub. Det var det såkaldte Stjernegolf, der er arrangeret af KidsAid Fonden.

Stjernegolf var et af weekendens arrangementer, hvor de kendte fra teater, film og tv var samlet på Hotel Opus i Horsens. Det lykkedes at rejse 1,1 mio. kr. til at hjælpe vanskeligt stillede børn, oplyser KidsAid i en pressemeddelelse.

Ved et gallashow på Hotel Opus guidede Paprika Steen de godt 360 gæster igennem et fundraising-arrangement, som bød på både underholdning og auktion.

Auktionen var anført af Frederik Bruun Rasmussen fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner og stand-up komiker Uffe Holm som medauktionarius. Gæsterne kunne blandt andet byde på en eksklusiv Lauge Jensen motorcykel, designet af verdens bedste kvindelige tennisspiller Caroline Wozniacki og et guidet besøg hos Audi på Silverstone af Tom Kristensen. 

KidsAid Fonden er en dansk velgørenhedsfond, hvis formål er at samle penge ind til syge og svage børn i Danmark. Fonden er etableret i år 2000.