De kan ikke få nok

Dansk fanklub har fået vokseværk

01:49

1 af 2

Selvom Emmelie de Forest vandt det europæiske melodi grand prix med en sang om tårer, er der ikke meget at græde over hos fanklubben Melodigrandprixfans.dk.

Fanklubben er nemlig blevet verdens største fanklub for melodi grand prix fans med mere end 900 medlemmer.

Det skyldes blandt andet en østjysk sangfugl - for da Emmelie de Forest sang sig ind i danskernes og europæernes hjerter, blev der for alvor sat skub i medlemstallet.

- Det er jo helt vildt. Det havde jeg aldrig turde håbe på. Man siger jo, at Sverige er det meste grand prix-gale land i Europa, men det er det så måske ikke mere, siger formand for fanklubben, Johann Sørensen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I dag er fanklubbens medlemmer samlet i Aarhus for at fejre endnu et grandprix. Denne gang hverken det danske eller europæiske, men derimod det svenske.

Medlemmerne fik her til eftermiddag vaskeægte grand prix-kage og i aften står programmet i fjernsynets tegn, når der bliver transmitteret direkte fra det svenske melodi grand prix, Melodifestivalen.

- Jo flere aktiviteter, vi har, jo mere attraktive er vi som fanklub, siger formand Johann Sørensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De næste par måneder er der i det hele taget meget at glæde sig til for de danske grand prix fans.

I marts afholdes det danske melodi grand prix, og i maj er der vaskeægte europæisk fest, når det europæiske melodi grand prix for første gang i 13 år bliver afviklet på dansk grund.

Se et tv-indslag om dagens fanklubmøde øverst i artiklen.